La Neu al Dia és el diari digital del món i dels esports de neu en català: esquí alpí, esquí de fons, telemarc, surf de neu... totes les modalitats, i a més a més l'hoquèi gel, el patinatge artístic, cúrling i els esports vinculats a l'hivern de Catalunya. A més a més podràs trobar informació al dia sobre parts de neu, estacions d'esquí i de muntanya, turisme d'hivern, meteorologia i molt més.

Les principals novetats de Grandvalira en xifres

Les novetats més destacades de la campanya de neu 2018-19 són l’adquisició d’Ordino Arcalís i la celebració de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí. Des de la seva creació l’any 2003, ha destinat 152,8 milions d’euros a la innovació, la qualitat i l‘experiència del client

Les estacions de FGC presenten la nova temporada

Les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé, juntament amb Tot Nòrdic, han presentat avui les novetats per a la nova temporada al Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona.

Rècord d'afluència de públic a la Fira de Muntanya de Vic

Més de 12.000 persones han visitat la fira, xifra que suposa un increment de més de 3.000, respecte l’any passat

Espectacular estrena de South Lines, la pel.lícula de freeride d'Aymar Navarro a Barcelona

Ple de gom a gom. Més de 500 persones van assistir a la Sala Apolo de Barcelona a l'estrena de la tercera pel·lícula 'South Lines' Powered by Caiac, protagonitzada per Aymar Navarro, i que el rider d'Atomic ha preparat al costat del seu company i càmera professional Txema Trull.

Max Blardone ofereix una classe magistral d’esquí alpí al Museu Colet de Barcelona

El campió italià va compartir els seus coneixements a una trentena de tècnics esportius amb l’ensenyament de l’esquí alpí en nens i adolescents com a tema de debat.

Pàgines