La Neu al Dia és el diari digital del món i dels esports de neu en català: esquí alpí, esquí de fons, telemarc, surf de neu... totes les modalitats, i a més a més l'hoquèi gel, el patinatge artístic, cúrling i els esports vinculats a l'hivern de Catalunya. A més a més podràs trobar informació al dia sobre parts de neu, estacions d'esquí i de muntanya, turisme d'hivern, meteorologia i molt més.

Spyder crea una col.lecció d'esquí inspirada en els herois de Marvel

Spiderman, el Capità Amèrica, Iron man, Wonder Woman són alguns dels personatges que formen part de la nova col·lecció d’aquest hivern de Spyder en col·laboració amb Marvel.

POCito: Un enfocament proactiu per a la seguretat

La combinació de la protecció activa i proactiva és un aspecte bàsic del concep­te POCito. I POCito és fonamental per al pensament del POC.

Samarreta tècnica MK2 Energizer

La nova MK2 Energizer és un dels productes més versàtils d’X-Bionic, una peça de roba perfecte per a zones on la temperatura pot canviar ràpidament.

Piau-Engaly anuncia la seva apertura a partir del 6 de desembre

L'estació dels Pirineus prop de Bielsa, gràcies a les bones condicions després de les darreres nevades, obrirà pel Pont de la Puríssima, amb molta neu i una gran quantitat d’animacions per a petits i grans per a encetar la temporada .

Dynafit, reconeguda per la seva honorabilitat

Dynafit ha estat reconeguda com a marca líder per la Fair Wear Founda­tion (FWF).

Nou teixit tèrmic Polartec PoweFill

PowerFill és un teixit tècnic, suau i flexible, el qual ofereix un tacte i dura­bilitat excepcionals gràcies a la seva construcció patentada de fibra buida.

HH Vanir Logr, la jaqueta per a tot

Jaquetes com aquesta les podem fer servir a les ciutats com a ús diari o a la muntanya si les temperatures no són molt baixes.

Pàgines