Dynafit renova totalment la seva col.lecció d'esquís

 

13 models en total cobreixen les disciplines de travessa Race, Speed, Tour, Free amb un disseny homogeni.

i millores en la tècnica constructiva. Els desenvolupadors d’esquís de Dynafit presenten a més una característica única en el mercat de l’esquí de travessa: el disseny del rocker i el sidecut s’adapten a la longitud de l’esquí. D’aquesta manera, tots els models amb rocker estan equipats amb una llargada de roc­ker diferent segons la longitud de l’esquí, per garantir un lliscament uniforme i una longitud de cantells d’eficàcia òptima. El catàleg d’esquís té 13 models i inclou el model adequat per a cada disciplina, des de l’esquí de competició de 690 grams per a corredors professionals fins a Beast, el model de traves­sia orientat als descensos que, amb els seus 108 mil·límetres sota la fixació, desperta la ‘bèstia del descens’ que hi ha a cada esquiador de muntanya. Des del punt de vista de les novetats tècniques, la nova col·lecció brilla amb nova llum: un disseny reduït i tècnic. A les àrees Race, Speed i Tour, els des­envolupadors atribueixen especial valor a l’anomenat pes volumètric. El pes en relació a la capacitat de desplaçament té una major importància i, per tant, tots els models comptaran amb el disseny Dynafit 3D. Amb ell, s’estalvia material davant i darrere de la zona de la fixació per reduir el pes oscil·lant sense perdre rendiment en descens. I per reduir encara més el pes, en tots els models s’ha reduït al mínim la quantitat de material de les làmines superiors, la construcció no influeix en el comportament de marxa. A l’àrea de l’esquí de travessia clàssic, en el qual es troben, entre altres, les categories Speed, Tour i Free, es confereix una importància central al comportament d’amortiment dels models, a més del pes i l’estabilitat. Dynafit estableix nous

fites amb el disseny 3D TIP, en què la cua de carboni 3D dels models millora el comportament d’amortiment en els descensos.

El material s’adapta a les condicions en descens i suma tolerància a errors, fins i tot en condicions dures. www.dynafit.com.