Toni Sanmartí, nou director de la divisió de Turisme i Muntanya d’FGC

Toni  Sanmartí,  fins  ara  director de La Molina, ha estat nomenat  director  de  la  divisió de Turisme  i  Muntanya  de  Ferrocarrils  de  la Generalitat  de  Catalunya  (FGC).  Sanmartí  substituirà  en  el  càrrec  a  Albert  Solà, director  de  Turisme  i Muntanya des de l’any 2005, amb  motiu  de  la jubilació d’aquest últim que es  produirà quan acabi l’any.
Fins aleshores,exercirà tasques de direcció adjunta per poder fer el traspàs de coneixement amb el nou director.

Toni  Sanmartí  i  Rovira aporta  una  àmplia  trajectòria  desenvolupada  en la  pròpia empresa,  on  ha  estat  director d’Espot, de Port Ainé i de La Molina, i anterior a FGC, experiència  en  estacions  d’esquí com  Soldeu  el  Tarter i Grandvalira (Principat d’Andorra).

D’altra banda, i continuant amb una clara aposta per la promoció del talent intern del’empresa, la direcció de La Molina passarà a exercir-la Xavier Perpinyà, actual  cap de   pistes de  l’estació   de muntanya, que aportaràun sòlid coneixement de l’explotació.

Ha  ocupat diferents posicions tant en l’àmbit de la planificació, la gestió tècnica i l’organització d’esdeveniments com en temes operatius  de  l’explotació com a responsable de pistes.