Boí Taüll presenta les novetats de cara a la nova temporada d'hivern 2018-19

L'acte de presentació de l'estació de Boí

Boí Taüll, l’estació d’esquí de la Vall de Boí, situada al cor dels Pirineus lleidatans, ha presentat les novetats de la temporada d’hivern 2018-19, a l’acte organitzat per la Diputació de Lleida de presentació als mitjans de comunicació de les estacions d’esquí alpí i d’esquí de fons de Lleida.

Boí Taüll ha destacat el valor del guardó rebut pels World Ski Awards el passat dissabte 17 de novembre a l’estació austríaca de Kutzbuhel, que l’acredita com a millor estació d’esquí de l’estat espanyol. Un guardó que posa en valor la Vall de Boí i la seva estació d’esquí, i que representa un al·licient addicional per l’equip de les pistes lleidatanes.

Tanmateix s’ha destacat la situació excepcional de neu en un mes de novembre de record, en quant a precipitacions de neu es refereix. Aquest fet permetrà arribar al Pont de la Puríssima amb una neu en les millors condicions i garanteix un molt bon inici de temporada que, si les condicions de neu i meteorològiques ho permeten, serà el proper dissabte 1 de desembre.

En referència a les pistes, a més de les millores als serveis de restauració, jardí de neu i serveis en general, destaquen els nous recorreguts de freeride, que amplien la proposta de la temporada anterior. Els freeride de Boí Taüll compten també amb verificadors de DVA als remuntadors principals de l’estació i un servei de transport a pistes exclusiu per retornar a la base de l’estació.

Per segon any consecutiu, l’estació encara la temporada d'hivern amb un acord comercial amb Helly Hansen. Boí Taüll és l’única estació de la península que forma part del programa “Ski Free with Helly Hansen”, conjuntament amb altres estacions com Vail i Aspen Snowmass. A més, per segon any consecutiu, Subaru serà un dels patrocinadors principals amb la seva campanya “Subaru patrocinador oficial d'hivern”.

Competicions de nivell

L'estació d'esquí del complex turístic acollirà nombroses competicions de tots els nivells, tant professionals com amateurs. Entre totes, destaquen la Copa d'Espanya d'esquí de Muntanya – FEDME, en modalitats “vertical” (Cronoescalada) i Esprint, els dies 13 i 14 de gener i El Dorado Freeride Junior Tour- FJT, els dies 20 i 21 de gener. El cap de setmana de l'1 al 4 de març serà el torn del Snow Gai Weekend, organitzat per Rainbow Barcelona amb la col·laboració de Locamente.

Respecte a les competicions freestyle, el 27 de gener tindrà lloc la competició amateur d’snowboard i esquí per a menors de 16 anys “New Kids on the Snow”, mentre que “In Elevin Contest”, competició amateur d’snowboard i esquí per a totes les edats, es celebrarà el 17 i 18 de març. Les dues competicions són organitzades per Boí Taüll.

En paraules de Xavier González, Director General de Boí Taüll: “Comencem aquesta nova temporada d'hivern amb molta il·lusió. Continuarem treballant per millorar l'experiència dels nostres visitants per seguir sent un referencial entre les destinacions de muntanya, aventura i relaxació al nostre país”.