ISPO Munich prepara la seva seva nova edició 2019, més global que mai

La fira comercial més important per a la indústria dels esports del món atrau representants de tot el món i l’edició anterior va esdevenir encara més global, amb 84.000 professionals de la indústria de 120 països que hi van assistir, dels quals els expositors internacionals van representar el 68% i els visitants internacionals el 88%. Distribuïda en una superfície que abastarà, per primer cop, els 200.000 m2, la propera ISPO Munich serà el lloc perfecte per a recopilar informació, celebrar reunions i establir xarxes.

 

Hi haurà una gran quantitat de punts de discussió, des de les darreres tendències en tèxtils i equips esportius, així com productes innovadors per activitats a l’aire lliure, esquí i fitness, o conceptes digitals i dones al negoci de l’esport, que faran de la ISPO Munich una plataforma essencial per a tots els Professionals de l’esport.

 

El concepte de hall, que es va millorar el 2018, inclourà dues noves sales al 2019 (C5 i C6), cosa que comportarà encara més espai per a mostrar productes, desenvolupaments innovadors i noves idees inspiradores. Els visitants poden esperar descubrir una àmplia gama de noves i emocionants innovacions als segments d’Esports d’Hivern, Salut, Fitness, Outdoor, Tendències, Innovació i Serveis a la Indústria, Manufactura i aprovisionament, Visió, Esports d’Equip i segments Urbans; a més que dins d’aquests està previst fer èmfasi en segments específics com Neu i Seguretat o Cos i Ment.

 

Estudis recents com els publicats per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el setembre de 2018 mostren que la inactivitat física és un problema global. Tanmateix, l'exercici físic és important, enforteix i dinamitza el cos i promou el benestar, mantenint-lo saludable. L'esport és una part important i essencial d'això. Per tant, ISPO Munic es centrarà en "Salut, Activitat Física i Esport" en el context d'una varietat de temes diferents, que actualment estan impulsant la indústria i són importants per als aficionats als esports. El punt destacat seran les darreres tendències i productes esportius, també en neu. La fira també demostrarà com es poden utilitzar els desenvolupaments digitals per proporcionar nous incentius per encoratjar a les persones a fer esport. Gràcies a la seva cartera de diversos segments, ISPO Munich generarà un nou entusiasme pels esports i oferirà a les marques i fabricants l'oportunitat de mostrar els seus productes i serveis en un entorn diferent. Els detallistes esportius també disposaran dels coneixements necessaris, per exemple, a través de solucions detallistes digitals, que els permetran seguir oferint als seus clients un servei i suport professional en l'era de digitalització.

 

ISPO Munich també continua donant suport a l'evolució de l'àrea de Dones en el Negoci Esportiu, on els temes clau de discussió inclouen "dones en posicions de lideratge" i "dones com a grup objectiu". Aquest últim és particularment apassionant per als detallistes, ja que les dones són cada vegada més interessats en l'esport. Tanmateix, tenen necessitats i requisits específics que cal complir. Els representants de la indústria, tant homes com dones, discutiran aquests temes al "Saló de la Dona", establint nous contactes i demostrant com el món dels professionals esportius femenins ha desenvolupat en els últims anys i el que té en el futur.

 

Com és habitual, s'organitzaran visites a la fira, així com un programa de ponències i presentacions per triar. Els assistents masculins també se'ls anima a visitar el saló i formar part de l'audiència per tal de promoure l'intercanvi d'informació i impulsar els avenços.

 

Pel que fa a la transformació digital dins de la indústria esportiva, amb ISPO Digitize, per primera vegada, s'ha creat una plataforma que aborda solucions de digitalització. Iniciat inicialment com a àrea d'exposició com a part de l'ISPO Munich 2018, ISPO Digitize va ser presentat per primera vegada a un públic interessat com un esdeveniment independent en forma de la Cimera Digitalizadora ISPO l'estiu de 2018. La plataforma firal més gran es crearà a Saló C6 a l'ISPO Munich de 2019, concentrant-se en temes digitals que van des de tendències tecnològiques usables i solucions de venda digital fins a la gestió i comercialització de compres digitals. Els professionals de la indústria assistents també seran tractats amb demostracions i exemples de bones pràctiques.