Font-Romeu Pyrénées 2000 obrirà el dissabte 1 de desembre

Des del seu Facebook, cada dia ens mantenen informats sobre com la neu i com estan les pistes, amb fotografies tan evocadores com la que pengem (@StationDeSkiFontRomeu). Tanmateix, ja s’ha acabat la espera, doncs Font-Romeu ho té tot a punt per a obrir el proper dissabte.

 

Hi hauran preus especials per a l'estrena de la temporada, que seran 27,710 € per adult/dia i 23,80 € per nens (5-11 anys).

 

Pionera dels esports d’Hivern, juntament amb Pirineus 2000, aquesta estació us farà sentir veribables campions als grans espais de les zones d’esquí, i podreu endinsar-vos pels boscos de pins negres amb excursions i activitats nòrdiques, raquetes de neu. Si us atreviu, podeu anar a l’snowpark, amb nombroses i noves activitats; o podreu practicar els caps de setmana l’esquí nocturn, amb noves emocions i sensacions.

 

Territori de natura, de calma i de grans espais, Font-Romeu és un destí de muntanya a l’abast de tots. Moments de plaer per tal que la vostra estada sigui un moment de descobriment, de relaxament i d’experiències compartides: Esquí de muntanya, biatló, trineus de gossos, motos de neu, raquetes, activitats de muntanya, quad bikes, ski-joëring, escalada i alpinisme, amb una cascada de gel, submarinisme sota el gel, espeologia, i sempre amb la possibilitat que ens acompanyi un guia o acompanyant expert.

 

I prepareu-vos per tots els esdeveniments que aquesta nova temporada s’hi donaran cita:

  • KOT Urban Ski Perpignan, 15 de desembre 2018
  • Christmas Family Week
  • Copa del Món d’Esquí Acrobàtic de la FIS (12/01/2019)
  • Copa del Món de Frrestyle (812/01/2019)
  • Cursa trineus de gossos (910/02/2019)

Trobareu més informació a https://www.altiservice.com/es/font-romeu-pyrenees-2000

Seguirem informant!