Boí Taüll inicia la temporada aquest dissabte dia 1 de desembre

Els responsables de l’estació d’esquí han destacat les condicions de la quantitat i qualitat de la neu, després de un extraordinari mes de novembre climatològicament parlant. En el primer informe de neu de la temporada hi figuren un 70% de pistes i un 80% de remolcs oberts, 30cm a la base i fins 90cm de neu a les cotes mitges i altes, amb una qualitat de neu pols.

 

També estarà obert l’snowpark, el jardí de neu i altres espais de l’estació.

 

Tot i aquestes fantàstiques condicions, especialment si considerem les dates en les que estem, la direcció ha decidit aplicar unes tarifes especials durant aquesta obertura anticipada de la temporada, amb un preu de forfait únic de 20€/dia pels adults i gratuït pels nens de fins 15 anys.

 

 

Calendari d’activitats: pont familiar i competicions a nivell professional i amateur

 

De cara a les festivitats de la segona setmana de desembre, Boí Taüll presenta un calendari d’activitats familiars que inclouen els passejos amb raquetes de neu, l’animació infantil, amb tallers i festes adaptades a les diferents edats dels nens.

 

Tanmateix, l’estació acollirà competicions a nivell professional i amateur, com ara El Dorado Freeride (2 i 3 de febrer), els Campionats d’España d’esquí de muntanya (8, 9 i 10 de febrer), la tercera edició del Snow Gay Weekend (del 21 al 24 de març) o els Campionats de Catalunya d’Esquí Alpino U-14 i U-16 del 13 al 15 d’abril).

 

L'obertura de l'estació coincideix amb amb la comunicació de la Generalitat de Catalunya de l’acord de Govern que faculta a les empreses publiques Actiu de Muntanya SA i Avançsa SA a gestionar el complex i realitzar les actuacions necessàries per assegurar la obertura i funcionament de l’estació d’esquí.

Amb aquesta mesura es pretén fer el rodatge de l’estació d’esquí, abans d’encarar el pont de desembre, amb menys pressió. Segons Xavier González, Director General de Boí Taüll, “en aquests primers compassos de la temporada tindrem el telecadira Express tancat doncs, després de la substitució del cabla per un de nou, hem de fer unes últimes supervisions i ajustaments. També és necessari el rodatge de l’equip en els diferents serveis que oferim. Això si, pel Pont de la Puríssima esperem poder oferir el 100% de l’estació i serveis de la mateixa. En qualsevol cas, els esquiadors que ens visitin gaudiran d’unes condicions extraordinàries.”