Torna la Head 12 Hores Non Stop

Ja diuen que no hi ha dos sense tres. Tornen les #HEAD12HNONSTOP de HEAD! Preparat / da per a resistir? La marca austríaca de referència en neu, sempre s'ha destacat per la seva innovació pel que les nostres accions intenten anar sempre en aquesta mateixa línia. L'any que ve es compliran tres edicions a Masella i dues a Sierra Nevada i tot gràcies als participants que ho fan possible.
 
Com saps es tracta d'una cursa d'esquí de resistència, inspirada en les 24 hores d'Aspen (Colorado, EUA). La competició agrada tant als esquiadors que tornem un any més per aixecar neu i gaudir de la velocitat. Uneix-te a HEAD i forma part d'aquesta competició única, on 50 equips màxim, correran 12 hores sense parar.
 
LA CURSA: es tracta d'aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores. Els participants s'administraran el temps segons els seus interessos.

AVITUALLAMENT: els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per les seves necessitats. A la zona del village, boxes o una altra zona. Hi haurà refrigeris durant tot el dia.

TRAÇAT: la cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes. La sortida s'efectuarà sense esquís des de la part baixa.
EQUIPS: els equips seran de 2 o 3 persones màxim i podrà estar un a pista fent quants relleus necessitin.

RESULTATS: el guanyador absolut serà l'equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control. Hi haurà altres categories de premis per definir.

SERVEIS: zona village amb representació de patrocinadors, refrigeri, servei d'esquís, zona boxes, animacions durant tot el dia, sopar final de carrera, sortejos i premis.
 
Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l'oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.
 
HEAD 12H NON STOP:
Sierra Nevada: 26 de gener 2019
Masella: 9 de març de 2019
Horari de la competició de 8: 00h a 20: 00h
A les 20: 30h sopar amb tots els equips
Inscriu-te a partir del 31 de desembre aquí: https://head12horas.com