Mix & Match, la nova col.lecció de roba de Head Ski

La col·lecció s'ha creat amb gran focus en mantenir una qualitat premium. Prova d'això és que totes les peces tenen 4-way strech en el teixit extern i intern, així com amb cremalleres YKK personalitzades amb logo HEAD. Les jaquetes i els pantalons compten amb 20.000 mm / m2 de columnes d'aigua i 20.000 m2 de transpirabilitat, a més de amb costures termo segellades. La mateixa qualitat, un nou ajust i entallaje, i tot a un preu assequible.
 
Dins de la col·lecció d'home, destaquem les següents peces:
 
SUMMIT JACKET

Fantàstica jaqueta amb caputxa i faldó de neu ajustables i fixes. Ve proveïda d'aïllament Primaloft Black Eco de 60 gr en el cos i de 40 gr en els braços, de cremalleres termo segellades i de protecció contra l'aigua YKK AquaGuard. A més, compta amb un print inspirat en les peces de race de la col·lecció 2018/19.
 
ADAM MIDLAYER
Aquesta samarreta tèrmica de màniga llarga en dos tons compte com a teixit principal amb un single jersei produït a Sofileta, França (90% Polyamide, 10% Elastà). L'altre teixit és un melange de PowerStrech produït en Becagli, Itàlia (93% Polyester, 7% Elastà). Cremallera YKK amb protector per a la barbeta. El resultat és vistós i original.
 
GLACIER PANTS
Model proveït d'insercions d'un folre elàstic i suau a la zona dels genolls i dels ronyons per a major protecció contra el fred. Botons i cremalleres de metall i personalitzades amb logo HEAD. Compte a més amb faldilla de neu fixa amb elàstic antilliscant. Combinable amb la jaqueta SUMMIT a ZLBK.
 
De la mateixa manera, resumim a continuació el més destacable de la col·lecció femenina:
 
TUNDRA VEST
Es tracta d'una armilla híper còmode amb aïllament Primaloft Black ThermoPlume, compost per plomes sintètiques. La principal diferència respecte a la ploma natural és que la sintètica torna sempre a la seva forma original després del rentat. Aquesta peça que arriba en color antracita compte a més amb caputxa incorporada i amb un reforç de folre a la part del coll.
 
 
Solstice JACKET:

Jaqueta de gamma alta amb doble cremallera YKK. Es pot tancar amb les dues cremalleres: una és més ajustada, amb l'altra la jaqueta queda més solta, el que és ideal per a dies freds quan un porta més capes sota. Tant la caputxa com el faldó són extraïbles. Aïllament de 100 gr en el cos i de 80 gr en els braços. Costures termo segellades.
 
SERRA PANTS:
Amb els pantalons d'esquí Sierra i el seu exclusiu folre és impossible passar fred. I gràcies als protectors contra neu i les costures segellades, és fàcil mantenir la humitat a ratlla. A més, les proteccions enfront de talls en els camals eviten trencaments provocades pels esquís. Suma't a aquest disseny de tendència.
 
Ja se sap que la muntanya és meravellosa, encara que pot resultar imprevisible. I si a la muntanya hi sumes esquí o surf de neu, encara que la cosa pinta molt molt divertida, pot portar implícites condicions meteorològiques adverses. Per això, a més d'oferir-te tota una àmplia col·lecció de material dur, HEAD SKI també et vas veure perquè no hagis de preocupar-te per res allà dalt.
 
Amb totes aquestes novetats de tèxtil, la no-preocupació en pistes i la diversió estan més que assegurats. Deixa't portar i a viure la velocitat!