El bon inici de temporada a Boí Taüll es perllonga durant el període de vacances de Nadal i Reis

L'estació d'esquí lleidatana Boí Taüll, la més alta dels Pirineus, ha tancat les festes de Nadal i Reis amb molt bones xifres. Els dies 29 i 30 de desembre han estat els de màxima ocupació, amb més de 4.000 esquiadors per dia gaudint de les pistes d'esquí de la Vall de Boí.

Durant aquest període, s'han acumulat un total de 31.671 dies d'esquí, davant dels 22.364 registrats l'any anterior. Aquestes bones xifres són el resultat de la consolidació de la destinació, que atreu uns clients fidels i estables, procedents principalment de Catalunya, Madrid i la Comunitat Valenciana.

Les condicions de neu, amb gruixos que s'han mantingut entre els 30 cm a les cotes baixes de l'estació i els 90 cm a les cotes altes, han estat, sense cap dubte, un factor determinant per aconseguir aquests bons resultats.

Durant aquestes festes, com és habitual en aquesta època de l'any, els usuaris de Boí Taüll han pogut gaudir de diverses activitats com l'arribada del Pare Noel el dia de Nadal, la tradicional baixada de torxes el dissabte 29 de desembre, i l'arribada dels Reis Mags per tancar la programació nadalenca.

Com ha assenyalat Xavier González, director general de Boí Taüll: "Estem molt satisfets amb els resultats aconseguits durant aquest Nadal, especialment per l'alt nivell de satisfacció dels esquiadors que ens han visitat i han gaudit, com poques vegades, d'una combinació de qualitat de neu i temps assolellat extraordinaris. En qualsevol cas, esperem i desitgem que aquesta bona resposta dels esquiadors sigui el presagi d'una fantàstica temporada tant per a l'estació d'esquí com per a la resta d'establiments turístics de la Vall de Boí".