Diversió assegurada i 115 km de pistes obertes per a la open BBB Race Experience de Baqueira Beret

El cap de setmana del 19 i 20 de gener, Baqueira Beret celebrarà al World Snow Day (Dia Mundial de la Neu) i dins de la seva programació inclourà la cinquena edició del BBB Ski and Snowboard Race Experience.

Esdeveniment popular dissenyat per a tot tipus d'esquiadors i surfistes de neu que siguin majors de 6 anys, característica que la converteix en la proposta ideal per gaudir de la neu amb amics i família. Durant la cita, a més, els participants descobriran de primer mà tots els racons de l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu.

Per al cap de setmana, la previsió d'obertura és de 115 km esquiables al llarg de les tres àrees de Baqueira, Beret i Bonaigua. Un total de 78 pistes obertes i la totalitat dels 36 remuntadors en funcionament si la meteorologia ho permet.

Dissabte 19, de 10:00 a 15:00 h, les persones inscrites podran realitzar les 3 proves de l'esdeveniment: boardercross, a la pista És marmotes de Beret; eslàlom gegant (GS), al Stadium de Baqueira i freeride, a la zona inferior de la Pala Gran a Bonaigua, Peülla. Si bé és cert que la participació és individual, el divertit és ajuntar-se amb altres participants en els trams d'enllaç o fer-la en família.

Les proves de boardercross i GS es puntuaran segons el temps realitzat i la de freeride d'acord amb el criteri dels jutges. La puntuació també formarà part de la diversió, ja que els participants podran sumar punts extra si es fan selfies a les balises situades en diferents punts de l'estació: Parrec Blanhiblar, Cap de Baqueira, superior TQ Tuc de la Llança i Refugi Sant Miguel de Bonaigua. Cada imatge sumarà 25 punts validant amb la polsera. Els guanyadors de cada categoria (homes i dones) rebran un trofeu.

A les 16:30 h de dissabte es durà a terme el sorteig de regals al village situat a Baqueira 1500 i a les 18:15 h es realitzarà una baixada de torxes (prèvia inscripció).

 

Categories

Les categories, tant femenines com masculines, es divideixen en:

  • Infantil: de 6 a 11 anys (2013 - 2008)

  • Juvenil: de 12 a 18 anys (2007 - 2001)

  • Sènior: de 19 a 29 anys (2000 - 1990)

  • Veterans 1: de 30 a 50 anys (1989 - 1969)

  • Veterans 2: més de 50 (> 1968)

 

Inscripcions i recollida de dorsals

El preu de la inscripció és de 12,00 €, tarifa que inclou un regal exclusiu de la prova. A més, podran adquirir el forfet de dia a un preu especial de 39,00 €. Places limitades a 500 participants.

Les inscripcions es poden fer online a través del web oficial de Baqueira www.baqueira.es, a les Oficines de Baqueira 1500 (Ràdio Aran) o el mateix dia de l'esdeveniment a l'Oficina de Carrera al Village Baqueira 1500.

A més, aquest cap de setmana i dins de les activitats del World Snow Day els debutants poden inscriure en una acció especial amb molts avantatges per a la promoció dels esports d'hivern. Per a més informació: 973.639.044 | pep.casasayas@baqueira.es

L'organització de la prova BBB Ski Race Experience es reserva el dret de modificar o anul·lar el programa depenent de les circumstàncies meteorològiques o de seguretat.