En quatre setmanes arrenca ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll

La neu és sovint capritxosa i mentre l'esperem amb fervor, vam començar a imaginar les línies que ELDORADO FREERIDE JUNIOR marcarà de manera efímera sobre els vessants de Boí Taüll i Ordino Arcalís.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2019 comença el compte enrere per a una nova edició els dies 2 i 3 de febrer a l'estació de Boí Taüll i posarà el focus sobre el talent dels joves valors del freeride nacional i internacional. Un total de dues parades formen el circuit de referència de freeride del Pirineu que visitarà, a més de Boí Taüll, l'estació d'Ordino Arcalís coincidint amb el circ del FREERIDE WORLD TOUR.

Amb més de dues dècades de bagatge en el món de freeride, i encara amb la ressaca de la celebració dels 20 anys de ELDORADO FREERIDE viscuts la temporada passada, el planter de l'esquí extrem té un aparador únic per a formar-se i donar-se a conèixer. Un circuit de promoció de dues parades on els freeriders del futur podran mostrar les seves habilitats. Les cites ja estan marcades en el calendari de tots els participants i és que els dies 2 i 3 de febrer ELDORADO FREERIDE JUNIOR es desplaçarà a Boí Taüll per obrir la temporada i la tancarà amb una gran festa el 2 i 3 de març a Ordino Arcalís coincidint amb el FREERIDE WORLD TOUR.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2019 és l'únic circuit de freeride dels Pirineus i constarà de 2 competicions on participaran joves d'entre 14 i 18 anys en les modalitats d'esquí i surf de neu, on a més de l'apartat competitiu, hi haurà un espai per a la convivència entre els riders amb activitats paral·leles.

El freeride és un esport en constant creixement i evolució i que any rere any suma adeptes i espectadors a tot el món. La bellesa de l'entorn on es disputa sumada a les habilitats dels riders el converteixen en un esport extremadament espectacular. ELDORADO FREERIDE JUNIOR és l'escola que necessària per arribar a participar en el circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD TOUR.