Vallnord – Pal Arinsal obrirà al 100% les seves instal·lacions aquest cap de setmana

L’estació Vallnord – Pal Arinsal obrirà per primera vegada durant la temporada, el 100% de les seves instal·lacions. Al sector de Pal, estaran disponibles un total de 27 pistes i pel que fa al sector d’Arinsal, un total de 19 pistes. Pel que fa els remuntadors, també es posaran a disposició dels esquiadors els 30 ginys.

 

Les intenses nevades durant la nit del dimarts i durant el dia de dimecres, així com les previsions per als propers dies, auguren una bona previsió pels dominis de Pal i Arinsal. A la vegada, l’estació posarà també a disposició dels esquiadors i vianants, el 100% de les seves activitats alternatives, entre les quals podrem trobar les excursions en moto de neu, la tirolina Big Zip, el Parc de Cordes, entre altres. Els circuits d’esquí de muntanya i de raquetes, ja tornen a estar disponibles des d’avui mateix. Pel que fa els serveis gastronòmics, es manté l’obertura de tots els restaurants com en els últims mesos.

Els serveis de restauració nocturns, seguiran disponibles el cap de setmana oferint els dijous, sopars d’altra muntanya al Xalet Igloo i els divendres i dissabtes a Pla de la Cot o al Coll de la Botella.   

Cap de setmana de Font Blanca
El diumenge dia 27, per 9è any consecutiu, el sector d’Arinsal rebrà la Copa del Món d’Esquí de Muntanya Font Blanca, la segona cita que composa el circuit de la Copa del Món de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF World Cup).

 

La competició es trasllada a la pista d’esquí de les Marrades i serà retransmesa en directe per Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA) per segon any consecutiu.

 

Més informació sobre Vallnord - Pal Arinsal
www.vallnord.com/pal-arinsal