Tot a punt a Boí Taüll per a la primera parada d'ELDORADO FREERIDE JUNIOR

Aquesta vegada sí que s'espera que Boí Taüll sigui una festa i es pugui viure tota l'espectacularitat de ELDORADO FREERIDE JUNIOR. El cap de setmana del 16 i 17 de febrer els millors especialistes d'entre 14 i 18 anys tenen una cita ineludible a l'estació ribagorçana.

 

Arriba l'hora de la veritat i els riders hauran de donar el tot pel tot per començar la temporada de la millor manera possible. Es barregen els sectors de Llevata i Erta, encara que el preferit tant per adreça tècnica com pels participants és la sensacional pala de Llevata a 2.556 metres d'altitud. Les condicions de la neu seran decisives a l'hora de l'elecció però no hi ha dubte que els riders gaudiran de bones condicions per a poder realitzar la seva línia.

 

L'esforç de Boí Taüll per poder oferir les millors condicions als riders és, un cop més molt remarcable, i gràcies al compromís de l'estació dels 36 participants podran gaudir d'un cap de setmana d'autèntic freeride.

 

El planter del freeride està molt viva al Pirineu i cada competició i cada cap de setmana de formació és important per al desenvolupament del talent del futur.

 

ELDORADO FREERIDE JUNIOR és molt més que competició, és l'escola dels riders que somien amb participar en el circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD Qualifier o FREERIDE WORLD TOUR i aquí és on cal apostar per veure els nostres joves en el més alt.