Ander Mirambell comença a Lake Placid la setmana més exigent de la temporada

La Copa del Món de skeleton creua l'Atlàntic per desplaçar-se fins al circuit de Lake Placid, als Estats Units, en què Ander Mirambell buscarà, demà dissabte, (15h Teledeporte) sumar els màxims punts possibles i recuperar sensacions.
 

 

El pilot espanyol arriba a la cita després de dos intenses setmanes de treball al costat del seu preparador físic, Bernat Buscà, i iniciarà el test més exigent fins ara de la temporada, que culminarà el proper cap de setmana amb doble carrera a Calgary, Canadà.

 

Ander Mirambell actualitza, en primer lloc, l'estat de la seva lesió a l'esquena abans de la cita de Lake Placid: "La lesió va evolucionant i està més o menys controlada, encara que segueixo sense ser ràpid. He treballat molt intensament al costat de Bernat en les últimes dues setmanes, una preparació que crec que ens permetrà fer un pas endavant en les properes cites. Ara espero poder sentir una millora en l'arrencada, perquè en aquest circuit és fonamental. Necessito empènyer més ràpid que en els entrenaments i ser competitiu. A nivell de pilotatge estic tranquil, Lake Placid m'agrada i em sento còmode ".
 

 

Els objectius per a Mirambell en aquesta cita són clars: "Lluitar per sumar els màxims punts possibles i millorar el viscut fins ara. Aconseguir classificar-me en el top 20 dependrà, sobretot, de la arrencada, però també d'encertar amb els reglatges. Aquestes van ser dues de les claus. "La configuració del trineu anirà especialment lligada a les condicions meteorològiques:" Abans d'ahir vam entrenar a -14ºC, ahir a -2ºC i en plena nevada, demà anuncien possibles precipitacions ... Qui millor s'adapti a les condicions tindrà més possibilitats d'aconseguir un bon resultat ".
 

La de Lake Placid és la primera rampa del Tourmalet de la temporada: "Després de la competició viatjaré a Calgary per entrenar de cara a la cita dels propers divendres i diumenge, que és doble en compensació
per l'anul·lació de la cursa de Copa del Món a Königssee. Serà una setmana infernal, amb tres carreres en vuit dies; un veritable test d'estrès per al cos abans del mundial. Em ajudarà a afrontar el gran coach Toni Mirambell".