Vallnord – Pal Arinsal inicia el mes de març amb l’ampliació del seu horari d’obertura

En aquest cap de setmana, l’estació de la Massana amplia el seu horari tots dissabtes amb l’objectiu de donar l’oportunitat als esquiadors i clients de poder aprofitar una hora més de les pistes, instal·lacions i activitats. El nou horari d’obertura per als dissabtes, a partir del dia 2 de març i fins el dia de tancament de temporada, serà de les 9h fins a les 18h, de manera que els esquiadors podran gaudir més de la llum sense variar el preu del forfet. Una manera de fer gaudir als clients durant més temps de tot el domini esquiable, amb tots els remuntadors mecànics en funcionament i així com les terrasses i locals oberts per poder gaudir del temps i d’aquesta ampliació.

 

CAP DE SETMANA ON ES PREMIA L’ORGINALITAT
Vallnord – Pal Arinsal torna amb la tradicional festa carnavalesca on centenars d’esquiadors es disputen per ser els guanyadors de la rua de Carnaval. Aquest any, la primera desfilada tindrà lloc al sector Pal el dia 2 de febrer a la plaça de la Caubella a les 10h30. Pel que fa al sector d’Arinsal, la rua tindrà lloc l’endemà, el diumenge 3 de març a les 10h30 a la pista de debutants.  

 

Tots els participants que decideixen esquiar disfressats d’una forma més distesa i divertida, i que sobretot, vulguin participar a la desfilada, seran premiats amb un forfet de dia que podran gaudir qualsevol dia fins el tancament de temporada el pròxim 21 d’abril. Però a tot això, es sumaran altres premis que entregarà un equip de jutges als millors disfressats, tant per grups com per individuals.  

 

TROFEU FREESTYLE & SNOWBOARD A ARINSAL
El Freestyle també és protagonista aquest primer cap de setmana de març. El trofeu Freestyle La Massana tindrà lloc aquest 2 i 3 de març a l’Snowpark d’Arinsal amb una nova edició Slope Style & Big Air. El Sector d’Arinsal aplegarà des del dissabte la Copa Pirineus Nacional d’Andorra Freestyle, un esdeveniment pensat tant per a la modalitat d’esquí com d’Snowboard en què competiran totes les categories, a partir d’U7. El dia 2 de març es realitzaran les proves de Big Air i el diumenge 3, les proves de Slope Style. Durant aquest cap de setmana, l’Snowpark romandrà tancat el dissabte, al nivell intermediari i alt fins les 14h i diumenge tots els nivells fins a les 14h.

 

Estat de pistes per al cap de setmana
Vallnord – Pal Arinsal acollirà el cap de setmana amb la previsió de tenir a disposició dels esquiadors i vianants la totalitat el 100% dels remuntadors mecànics i això com el 100% de les pistes obertes, a excepció de l’Snowpark que romandrà tancat de manera parcial durant el cap de setmana. Pel que fa les activitats alternatives, el 100% de tots els circuits de raquetes estaran oberts i els d’esquí de muntanya, els clients tindran a la seva disposició 5 de 7 circuits. Pel que fa la neu, l’estació de la Massana disposarà de gruixos que van del 115cm fins als 150cm a cota alta i amb temperatura mínimes que aniran del 1 graus negatius als 9 graus positius de màxima, per tant, un cap de setmana acompanyat de bon ambient i bona temperatura.