Les Copes del Món de para-snowboard i d’esquí alpí adaptat IPC arriben a La Molina al març

Des de fa molts anys, La Molina ha estat un clar exemple d’estació accessible, un espai dissenyat perquè persones amb discapacitat física o visual puguin tastar la neu de ben a prop i practicar tota mena d’esports a l’aire lliure. 

 

 

Mostra de la seva implicació és la gran quantitat de proves del Comitè Paralímpic Internacional (IPC, en les seves sigles en anglès) que ha acollit al llarg de la seva història: l’any 2013 va acollir els Mundials IPC d'esquí alpí i el 2015 va ser l’escenari dels Mundials IPC de snowboard i de la Copa del Món IPC d’esquí alpí.

 

Finalment, el 2017 va ser la seu de la Copa del Món IPC para-snowboard. En aquest sentit, doncs, es podria dir que La Molina i la competició són dos elements inseparables que van de la mà temporada rere temporada. 

 

 

Enguany, La Molina serà testimoni de dues importants cites, en què es reuniran els millors esportistes d’arreu del món: del 4 al 8 de març se celebrarà la Copa del Món IPC para-snowboard i de l’11 al 16 de març, la Copa del Món IPC d’esquí alpí adaptat