La prova de gegant dona el tret de sortida a la Copa del Món IPC d’esquí alpí adaptat de La Molina

La jornada del dilluns 11 de març s’ha traduït en victòries per a Austràlia, França i el Japó en el primer gegant de les Copes del Món d’esquí alpí adaptat del Comitè Paralímpic Internacional (IPC).
 

Dimarts 12 i dijous 14 serà el torn per a la segona i tercera competició de gegant (GS) de la Copa del Món per a persones amb discapacitat física i visual. Divendres 15 i dissabte 16 es disputaran les proves d’eslàlom (SL).
 

El matí del dilluns 11 de març, La Molina ha estat la seu de la primera de les tres proves de gegant (GS) de la Copa del Món d’esquí alpí adaptat del Comitè Olímpic Internacional (IPC en les seves sigles en anglès), per a persones amb discapacitat física o visual. La competició s’està disputant a l'Estadi Roc Blanc de l’estació. Situat al vessant nord, té una longitud de 905 metres i un desnivell de 306 metres i la temporada 2005-2006 va rebre l'homologació corresponent per part de la FIS.
 

La competició de gegant (GS) ha comptat amb la participació de 51 esportistes (14 dones i 37 homes), provinents de 16 països: Alemanya (3), Andorra (1), Austràlia (1), Àustria (4), Canadà (7), Eslovàquia (2), Estats Units (5), Finlàndia (1), França (7), Gran Bretanya (1), Holanda (4), Japó (6), Noruega (2), Polònia (1), Suècia (1) i Suïssa (5).