Aquesta Setmana Santa esquia i disfruta de l'alta muntanya i serveis innovadors a Piau Engaly

 

Piau-Engaly és per mèrits propis l'estació de l’alta muntanya i que destaca per la seva neu natural i l’accessibilitat per a tots, des del principiant fins a l’esquiador més aguerrit i ofereix unes vacances inoblidables gràcies als seus 3 espais Freeride, les seves àrees lúdiques per a tots els membres de la família i el seu centre balneo al cor de les pistes.

 

Piau es troba en un entorn excepcional envoltat de pics que sobrepassen els 3000 metres, podent descobrir el majestuós Vall de Badet i evadir-se en la Reserva Natural del Néouvielle.

 

Té, a més, la gran comoditat afegida que és una estació “peatonal”, ja que el cotxe s’aparca el dia d’arribada a un dels pàrquings gratuïts i te n’oblides, podent anar i tornar de l’allotjament i els serveis esquiant, o amb el servei de llançadores, també gratuït.

 

Enguany l'estació ha incrementat la seva oferta d'allotjament i de restauració amb dues novetats que permeten satisfer encara més les necessitats dels visitants i esquiadors.

 

Aquestes noves ofertes són el primer pas del projecte de requalificació de l'estació anomenat "NATURA PIAU": Un projecte 100% natural que pretén transformar Piau en un centre turístic totalment de vianants i crear una destinació de descobriment de la naturalesa i benestar durant les quatre estacions de l'any.

 

Aquí us els mostrem, perquè us en feu una idea, i a la primavera ja en pogueu fer un tast:

 

 

Pyrène by Callizo

 

Al centre comercial de l'estació va obrir un nou restaurant de cuina refinada que es diu El Callizo i és el segon que obren els xefs espanyols Josetxo Souto i Ramon Aso. Tots dos parlen de cuina de muntanya "tecnoemocional", cuina actual, evolutiva i reflexiva. És una cuina de fusió pirinenca que estan desenvolupant els xefs del Callizo, entre Ainsa i Piau.

El restaurant ofereix, divendres a la nit, el menú de degustació, un veritable viatge gastronòmic sense fronteres a través dels Pirineus.

També ofereix un menú amb plats d'hivern, amanides i especialitats calentes, però també podran delectar-se d'un bufet de tapes abans de tornar a esquiar gaudint de les 39 pistes del domini esquiable.

 

SKYLODGE by N'PY

 

També va obrir el mes de desembre passat l’Skylodge, el primer Hostel dels Pirineus francesos a Piau-Engaly.

 

L'alberg juvenil a peu de pistes, «segona generació», és destinada a diferents tipus de clientela, de la família al grup d'amics o de companys passant per les parelles i proposa diversos tipus d'allotjaments adaptats a la demanda.

 

En efecte, amb els seus 290 llits disponibles segons paquets que s'ajusten, té la possibilitat de passar la nit a dormitori de 8 o 10 persones, en habitació doble o també en cabina simple, de dues o quatre persones.

 

És l'aliança de comoditat, modernitat, disseny, convivència, qualitat dels serveis i d'una política de preus assequibles, constituint una solució alternativa d'allotjament de muntanya innovadora, per a una clientela cada vegada més àvida de novetats, i també per democratitzar l'esquí perquè sigui molt accessible.

 

És realment una bona oferta d’allotjament per les vacances d'esquí.

 

A més l’Skylodge els ofereix un conjunt d'innovacions tecnològiques:

 

- El self check-in: un caixer automàtic de 24 hores que permet fer el registre de forma ràpida i senzilla;

- La compra i retirada del passi d'esquí in situ;

- Reserva de l’equip per Internet i que es pot recollir in situ davant un professional

 

L’Skylodge practica el "cashless" que és una targeta amb circuit integral que permet registrar-se, accedir a les habitacions i als serveis (sauna, guardadesquís) i i pagar-los més tard (begudes, menjars, tapes ...). El client pot consultar en temps real l'estat del seu consum des del seu mòbil.
 

 

L'Ecrin du Badet

 

En paral·lel, "L'Ecrin du Badet" és una nova residència turística 4 estrelles, que està en construcció i estarà oberta per a la temporada que ve.

 

Més informació a: http://www.n-py.com/es/piau