Neu primavera al Pirineu francès

Pistes sense gent, bon temps, bons plans i preus reduïts són els avantatges de la neu primavera als dominis esquiables del Pirineu francès. Un bon moment para descobrir alguns dels dominis francesos al millor preu i per gaudir dels darrers esdeveniments de la temporada. No et perdis el Weekend Snow VTT, a Ax-3-Domaines (Ariège-Pyrénées); ni l’imprescindible Sun & Style, a Piau-Engaly (Alts Pirineus).

 

Amb l’arribada de la nova estació, els dominis esquiables llancen bones ofertes. És un bon moment per gaudir del sol i descobrir la neu primavera, a un bon preu. Així, amb motiu de l’Ski Fin de Saison, aquesta setmana (de l’1 al 7 d’abril), l’estació de Les Angles ofereix el forfet amb el 25% de descompte.

 

Més informació: www.lesangles.com

 

Per la seva banda, del 6 al 22 d’abril, les estacions d’Arette-La Pierre Saint-Martin, Cauterets (Pont d'Espagne) i Piau Engaly, totes del Grup N’PY, ofereixen descomptes atractius als visitants. Un dels més interessants és el de la Neu Primavera que per la compra d’un forfet d’adult, de 6 o 7 dies de durada, pots aconseguir un forfet infantil gratuït, d’igual durada.

Més informació: www.n-py.com/es

 

Weekend Snow VTT: 6 i 7 d’abril, a Ax-3-Domaines

El pròxim cap de setmana, l’estació francesa d’Ax-3-Domaines (Ariège-Pyrénées) acomiada la temporada amb el Weekend Snow VTT. Els sectors de Manseille i Sapins estaran oberts per gaudir dels darrers descensos de VTT a la neu.

El dissabte tindrà lloc el Show de trial, a les terraces situades a peu de pistes; i, la Démo saut freestyle, a l’espai évolution, a partir de les 16.00 h i fins a les 19.00 h.

Més informació: www.ax-ski.com/fr

 

Sun & Style: 20 i 21 d’abril, a Piau-Engaly

Un indicador clar que la temporada arriba al seu terme és el Sun & Style, l’esdeveniment amb el qual cada temporada s’acomiada l’estació transfronterera de Piau-Engaly. Aquest any, se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril.

Aprofita per gaudir de la neu primavera i de l’ambient més top a la regió dels Alts Pirineus. Participa en un test de material; diverteix-te als concerts, sessions de DJ’s i a les animacions freestyle, per a totes les edats; i, passa-t’ho bé a l’snowpark, especialment preparat per clausurar la temporada.

Més informació: www.n-py.com/fr/piau

 

Més informació: www.es.lespyrenees.net