La Molina encara el darrer mes de la temporada d'esquí amb nous horaris d'obertura

L’estació de La Molina, ubicada en un enclavament on conflueixen les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, comença la temporada de primavera amb ganes de gaudir al màxim de la neu a les pista pistes, amb unes temperatures agradables.
 

A partir de l’1 d’abril, l’estació de La Molina anuncia un canvi d’horari, que serà de 9.00 h del matí a 15.00 h del migdia. Amb aquesta modificació d’obertura es pretén garantir les millors condicions possibles per als usuaris que visitin l’estació per esquiar, practicar snowboard, passejar o, fins i tot, endinsar-se en alguna de les activitats que es podran fer durant els mesos de primavera.
 

22 d’abril, data final de temporada
Actualment es mantenen tots els sectors de l’estació en funcionament, així com també la seva connexió amb la veïna estació de Masella. L’intens treball i l’eficiència dels equips de producció de neu de cultiu són imprescindibles i permeten esquiar encara força bé durant els matins, com és habitual amb l’inici de la primavera.

 

L’objectiu de La Molina és mantenir la major part del territori esquiable en funcionament i la data prevista de finalització de la temporada és el 22 d’abril, coincidint amb el Dilluns de Pasqua, amb la idea de donar el millor servei als esquiadors que vulguin apropar-s’hi i gaudir d’una gran jornada a la neu.
 
Durant les properes setmanes, estarà oberta la Zona Central, amb els remuntadors: Tc. Pista Llarga, Tsd. Cap de Comella i Tc. Torrent Negre, com a primera prioritat. En cas que les condicions siguin favorables, també s’intentarà obrir els remuntadors de: Tc. Trampolí, Tc. Font Canaleta i Telecabina Alp 2500, per l’enllaç amb l’estació de Masella.
 

 

Activitats alternatives a la neu
Fins a la data de tancament, La Molina engegarà tot un ampli ventall de possibilitats perquè els visitants gaudeixin del paisatge, la natura i l’aventura, amb els amics i la família.
 

 

Es duran a terme diverses activitats alternatives a l’esquí, com el Tubbing, el Passeig en Telecabina, el Parc d’Aventura als arbres, excursió amb raquetes, fitness, segway, zona d’inflables al pàrquing de Pista Llarga, Pista de trineus a Pista Llarga i Coll Sisè. Algunes de les propostes, com les excursions amb raquetes, dependran de les condicions meteorològiques.