El mes d’abril arriba amb 15 cm de neu

Primavera i nevant. Després de les nevades del dimecres 3 d’abril, jornada en la qual van caure fins 15 cm a cotes altes, l’estació oferirà unes condicions inmillorables per a gaudir de l’esquí i el snowboard durant el primer cap de setmana d’abril.

 

Si les condicions meteorològiques acompanyen, el dissabte 6 i el diumenge 7 l’estació obrirà al públic 107 km de pistes, la qual cosa es tradueix a 79 pistes i 28 remuntadors en funcionament. Amb una previsió de temperatures hivernals, els gruixos de neu a pistes seran de 85 a 165 cm.

 

Els usuaris podran gaudir de 4 pistes verdes d’iniciació, 34 blaves, 32 vermelles i 9 negres per als més experts. Ademés, es podrà accedir a 1 telecabina, 14 telecadires, 7 cintes transportadores i 6 telesquí. D’altra banda, el Snowpark Era Marmòta també estarà obert amb l’equip de shapers treballant per a assegurar el seu perfecte estat.

 

 

Aquestes intal·lacions estaran disponibles al llarg de les quatre àrees de l’Estació: Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver. D’aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran la majoria de les seves pistes obertes. Respecte a la nova àrea del Baciver, que tant èxit ha tingut entre els que l’han esquiat, seguirà també activa tant el telesquí Saumet, com el que dóna nom a aquesta zona.

 

El Cap de Baciver, a 2.610 m, és el nou sostre de de l’estació que ha permès augmentar el desnivell esquiable fins els 1.100 m i ofereix 5 pistes vermelles noves.

 

 

Respecte a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina i el TQ Fernández-Ochoa. D’aquesta manera es garantitza gaudir de l’estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que realitzen els seus entrenaments i carreres socials de fi de temporada a la zona habilitada per a això.