Setmana Santa amb 112 km de pistes a Baqueira Beret

Més hores de sol, millor meteorologia, els colors de primavera contrastant amb el blanc de les pistes de Baqueira Beret. Setmana Santa és un regal per als sentits als Pirineus ideal per gaudir amb amics i família. Amb el bon temps es pot viure l'estació i el seu entorn d'una forma diferent descobrint activitats a l'aire lliure que no poden realitzar al llarg de l'hivern.

 

Però la primavera és també un gran moment per posar els esquís o l'snowboard. La previsió per Setmana Santa és de 112 km de pistes oberts i unes cotes de neu entre els 85 i 165 cm de neu. Sempre que la meteorologia ho permeti està previst tenir disponibles els quatre sectors de l'estació de Baqueira, Beret (excepte TS Dossau i TSD Blanhiblar), Bonaigua i Baciver.

 

Setmana Santa amb noves experiències

Els esports de neu són molt variats. Per què limitar-se només a l'esquí? Es pot aprofitar la Setmana Santa per descobrir altres formes de lliscament i experimentar noves sensacions sobre la neu. El surf de neu permet la conducció sobre un sol cant amb "carveos" gairebé immediats per als que són hàbils i tenen experiència en altres esports sobre neu.

 

l taló lliure del telemark obre un camp nou de possibilitats en permetre una major mobilitat alhora que es depura la tècnica de alpí pel que fa al repartiment del pes, conducció sobre l'exterior i posició de maluc i espatlles. Aprofitant que el circuit de Beret estarà trepitjat l'estació convida a un dia de fons en el circuit gratuït on s'aprèn a gaudir pausadament de les increïbles panoràmiques que ofereix aquesta àrea.

 

Tant els principiants en aquests lliscaments com els esportistes que vulguin millorar el seu nivell poden contractar les seves vacances i serveis com classes d'esquí a través de la Central de Reserves de Baqueira Beret. Per reservar plaça visita: www.viajes.baqueira.es

 

Plaers gastronòmics sota el sol de primavera

L'esport és important, però què seria de l'esforç físic sense una bona recompensa en forma d'aperitiu, dinar o sopar posterior a l'exercici físic. En Baqueira Beret, quan s'acaba la jornada d'esquí, s'obre un món de relax amb un aperitiu a la mà en llocs com el Baqueira Bar 1500, la terrassa del Winebar by Vinya Pomal, que es troba a peu de pistes de l'àrea central de l'estació.

 

Amb la gorra calada i un bon protector solar és el moment de l'any de descobrir els grans restaurants de l'estació des de les terrasses. Per un dinar o tapes la terrassa de 5J Baqueira Grill a 1800 és ideal per a degustar el millor pernil gla de la península o una parrillada. La terrassa té unes increïbles vistes a l'Aneto i Maladetes.

 

El millor xampany i l'esquí s'uneixen en Orri al Moët Winter Lounge. El restaurant segueix oferint el seu escumós acompanyat de delicioses tapes de selecció d'autor i una terrassa amb vista sobre la Cara Nord. Sempre serà un bon moment per degustar una taula de pernil amb pa torrat i una copa de xampany o vi ia més es pot reservar una zona a la terrassa.

 

La Borda Lobato, situada en una autèntica borda aranesa completament reformada, destaca per la seva nova cuina, que combina la fusió internacional amb brasa vista. El restaurant, ubicat allado de l'hotel Montarto i del pàrquing descobert de 1500, estarà obert a les nits, per la qual cosa és una opció gastronòmica ideal on sopar en bona companyia.