Vallnord - Pal Arinsal encara el cap de Setmana Santa i tancament de temporada

L’estació de la Massana es prepara per al seu últim cap de setmana de temporada. A partir del 19 d’abril, els esquiadors podran gaudir d’unes condicions òptimes per setmana santa així com el 100% de les pistes obertes i totes les seves instal·lacions.

 

Les precipitacions caigudes a inici d’aquesta setmana han cobert amb una nova capa de fins a 20 centímetres permetent tornar a obrir la totalitat de les instal·lacions. Actualment les seves cotes més baixes es troben amb un gruix de neu mínim 95 centímetres i màxim de 135 centímetres a cota alta.

 

22 d'abril, dia de tancament
Vallnord – Pal Arinsal acomiada la temporada d’hivern amb una acció que ja és un clàssic. El dilluns 22 d’abril, l’estació d’esquí agrairà a tots els clients l’acompanyament al llarg de la temporada oferint-los el forfet de dia de franc perquè puguin gaudir d’una gran jornada de comiat.  Per poder gaudir-lo els clients només hauran de passar a recollir el passi a qualsevol taquilla dels sectors de Pal o Arinsal.

 

Des del mes de març, Vallnord – Pal Arinsal ha ampliat el seu horari durant tots els dissabtes permeten que els esquiadors i vianants puguin gaudir de tots els serveis de l’estació una hora més, es a dir, de 09h a 18h.

 

Activitats per a tots
En tractar-se de l’últim cap de setmana i coincidint amb setmana santa,  Vallnord – Pal Arinsal té preparat un cap de setmana ple d’activitats per a tots. L’estació posarà a disposició dels clients diferents firetes a la zona de la Caubella, al sector de Pal.

 

A més, el dia 22, al sector de Pal, l’estació llançarà 3.000 ous Kinder per la pista del Planell, a la zona de debutants. Tots els clients que hi vulguin participar, podran baixar la pista corrents i agafar el màxim número d’ous. Una mena de cursa personal que sense dubtes, els amics i famílies podran gaudir.

Es tracta de l’últim cap de setmana de temporada on s’espera una gran afluència per acomiadar positivament l’hivern 2018-2019.