OutDoor by ISPO: El nou moviment outdoor

 

Outdoor by ISPO és la primera plataforma 365, integradora i crossmedia dissenyada per a un nou moviment outdoor. L'eix sobre el qual gira aquest nou projecte és la fira Outdoor by OutDoor by ISPO, la primera plataforma 365, integradora i crossmedia per al moviment outdoor, marca un nou concepte dins l'àmbit de l'outdoor. El nou projecte es vertebrarà amb la fira Outdoor ISPO Munich, del 30 de juny al 3 de juliol 2019ISPO, l'esdeveniment perfecte per reunir a la indústria internacional de l’outdoor. L'estrena d'aquesta esperada trobada es durà a terme a Messe München del 30 de juny al 3 de juliol de 2019 i s'organitzarà en estreta col·laboració amb l'associació comercial European Outdoor Group (EOG).

 

El primer Outdoor d’ISPO a Munich marcarà l'inici d'una nova era de l’outdoor. L'equip de ISPO ha aconseguit desenvolupar un concepte modern centrat en el consumidor en estreta col·laboració amb la indústria. L'objectiu ara és inspirar a la major quantitat possible de persones a tot el món, enderrocar barreres i ressaltar les moltes oportunitats i tipus d'activitats a l'aire lliure que existeixen.

 

 

L'esdeveniment es durà a terme sota el lema "Hi ha un lloc outdoor perfecte per a tots" i reflectirà la comprensió moderna dels consumidors sobre aquest univers: les activitats clàssiques com l'escalada i el senderisme formaran la base, però fins a cert punt es reinterpretaran i transformaran. També s'inclouran nous segments com ciclisme de muntanya, trail running i esports aquàtics.

 

 

Outdoor by ISPO també es diversificarà en accedir a altres indústries fora del sector a l'aire lliure, proporcionant així als visitants inspiració i valuosos coneixements adquirits en altres àrees, com tecnologia mediambiental o solucions de tecnologia i minoristes digitals.

 

S'espera que estiguin a l’estrena més de 950 expositors internacionals, repartits en nou pavellons.

 

Nou sales amb més de 96.000 m2 d'espai per a exposicions a la part est del recinte firal de Munic donaran vida a l'univers outdoor. Els amplis passadissos centrals ajudaran els visitants a orientar-se i obtenir una visió general ràpida. El disseny de planta oberta amb molt espai per a la celebració de reunions garantirà que tot l'esdeveniment sigui una plataforma de comunicacions realment inspiradora.

 

Una veritable "sensació outdoor" també podrà viure a l'àrea exterior: l'atri verd (que funciona com una zona tranquil·la durant el dia i una àrea de festa durant la nit) i el lloc per acampar i fer Glamping. El parc Riemer, que es troba just al costat del recinte firal, ofereix àmplies zones verdes i un llac per nedar després de la visita a la fira.

 

La sostenibilitat defineix la trobada

El segment de l’outdoor ja està exercint un paper de lideratge dins de la indústria en termes de crear consciència sobre temes de sostenibilitat i responsabilitat social. Diversos grups de treball diferents estan desenvolupant un concepte de sostenibilitat integral sota el paraigua d'outdoor by ISPO. Les principals forces impulsores darrere d'això són l'European Outdoor Group (EOG), l'European Outdoor Conservation Association (EOCA) i l'outdoor de la Junta Assessora de ISPO. La contaminació ambiental i la desforestació, juntament amb el seu impacte negatiu en el clima, han estat identificats com els més grans desafiaments que han de superar-se.

 

Les idees i els enfocaments existents per reduir el consum d'aigua i electricitat, minimitzar el malbaratament i reutilitzar els recursos s'avaluaran i classificaran en termes de la seva importància i després s'incorporaran a un Codi de conducta durant tota la durada de la fira. Amb el suport addicional de les troballes i projeccions de la investigació, això resultarà, a mig termini, en una guia general de sostenibilitat basada en fets amb recomanacions específiques i pràctiques per a la gestió d'emissions, aigua i deixalles en el sector a l'aire lliure. Basat en outdoor per ISPO i la indústria a l'aire lliure, s'estendrà a tota la plataforma de ISPO i la ubicació de la fira comercial