Subscriu-te a la newsletter

Entrevista Daniel Puig, Jorcani Sports

Entrevista Daniel Puig, Jorcani Sports

A la nova seu de Jorcani Sports va tenir lloc la roda de premsa de presentació de les principals novetats que s’agrupen sota el paraigües d’aquesta empresa catalana, i no vàrem deixar escapar l’oportunitat de parlar tres minuts amb Daniel Puig.

Pel gerent de la companyia, el nom de Jorcani Sports està plenament consolidat en el món de la neu, i tot seguit ens explica el perquè.

Per situar-nos, en quina situació es troba Jorcani Sports?
Primer de tot, hem canviat de local. Aquest nou local és un reflex de la nova etapa que viu Jorcani. Tenim unes marques molt consolidades, som una de les millors referències a nivell de distribució de material esportiu, sobretot de neu, a Espanya, i segur una de les tres distribuïdores més grans del país.

Com s’arriba a aquesta situació?
Gràcies a un treball professional de tot l’equip,  entre tots escollim les marques que hem de tenir al catàleg, que sempre són marques de qualitat, representatives del mercat i líders internacionals  a les seves categories. Sempre hem agafat marques líders als seus països d’origen i després les portem al nostre mercat. Aquest és un treball llarg.

Com ara Icepeak?
Exacte. Icepeak ha crescut enguany un 25% respecte a anys anteriors, i actualment considero que és una situació fantàstica. Una de les raons d’aquest creixement es una gran qualitat i disseny a preu just. Considero que avui en dia la gent es mira molt el que rep pels seus diners i aquesta equació en el cas de Icepeak és molt avantatjosa.

I les altres marques de la casa?
Tant Carrera com Smith estan funcionant molt bé, amb novetats en cascos i ulleres. Fischer, amb la seva nova línea premium C-Line entra amb força al mercat dels esquís exclusius en quant a tecnologia i disseny , i Odlo que és líder en underwear. Moltes marques estant mirant d’entrar en aquest món, però l’experiència que té Odlo, la seva innovació i la seva qualitat fa que segueixi sent líder en diferencia en roba interior tèrmica.

Quin és el secret de Jorcani Sports?
Buscar marques líders internacionalment, i oferir-les als nostres clients, les botigues,  amb un servei de màxima qualitat.

I permeta’m que t’ho digui, també el grup humà que sou.
Sí, l’equip humà és un dels grans actius de Jorcani.

Mirem el futur, cap a on va?
El tema neu el tenim molt consolidat, i crec que som on volem estar, això no vol dir que no  estem oberts a noves marques i possibilitats, sempre i quan sigui coherent amb el nostre portfali actual. De totes maneres, creiem que difícilment aconseguirem un creixement espectacular dins del món de la neu, i per tant estem estudiant la entrada en noves categories esportives que ens permetin entrar en el món dels esports a l’estiu, a on avui en dia la nostra presència és encara petita.

www.jorcani.com

FOTODANIPUIG.jpg