Subscriu-te a la newsletter

Esquia a meitat de preu el que queda de temporada

Esquia a meitat de preu el que queda de temporada

Publicat el 27/01/2017 - 10:24

Aquest dissabte es posa a la venda el forfet de mitja temporada per a totes les estacions del Grup FGC, amb un preu únic de 290 € i els mateixos avantatges que l’abonament de temporada.

L’abonament tindrà un cost únic de 290 € i serà vàlid per a les cinc estacions del Grup: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé; a més de Tavascan i la resta estacions del domini “Tot Nòrdic”. També permet l’accés als cremalleres de Montserrat i Vall de Núria fins al novembre de 2017.

El forfet s’amortitza amb només vuit dies d’esquí i garanteix els mateixos avantatges que l’abonament sencer de temporada. A més, a partir d’aquest proper dilluns també es posa en marxa una promoció de 2x1 en el forfet de 4 hores.   

Després de les grans nevades d’aquests darrers quinze dies, les estacions d’esquí del Grup FGC acumulen gruixos d’entre 60 cm i 175 cm de neu, una situació òptima i que assegurarà unes bones condicions de neu fins que acabi la temporada. A partir d’aquest cap de setmana s’obriran tots els dominis esquiables de les cinc estacions.

 

Fotografia: La Molina, Grup FGC. © Oriol Molas

IMG_9243.jpg