Subscriu-te a la newsletter

França i Itàlia s’enduen l’or a la Copa del Món de snowboard cross FIS a La Molina

França i Itàlia s’enduen l’or a la Copa del Món de snowboard cross FIS a La Molina

Publicat el 06/03/2017 - 13:00

El diumenge 5 de març, els 48 riders finalistes del dissabte han disputat la final de la penúltima Copa del Món de snowboard cross (SBX) FIS de la temporada a La Molina en un cap de setmana de fortes nevades.

El francès Pierre Vaultier s’ha endut l’or en la categoria masculina i en la femenina, la italiana Michela Moioli. Després de la prova, els líders provisionals del circuit de Copa del Món FIS són la txeca Eva Samkova (4.370 punts) i l’italià Omar Visintin (3.470 punts)

El rider basc Lucas Eguibar que forma part de l’equip RFEDI no ha pogut prendre la sortida tot i haver-se classificat degut a una forta sobrecàrrega muscular.

La forta nevada caiguda durant el cap de setmana no ha pogut amb la Copa del Món de SBX FIS, que s’ha celebrat el diumenge 5 de març a la zona dels Alabaus amb una meteorologia canviant. La penúltima prova del circuit mundial ha acollit els 32 homes i les 16 dones que es van classificar a les rondes disputades el dissabte 4 de març, on van participar els més de 100 millors snowboarders del món.

En aquesta jornada la tensió s’ha viscut fins a la gran final. A partir de les 11.30h del matí els riders han anat baixant les mànigues eliminatòries en grups de quatre pel circuit que inclou peralts, salts i dubbies, els homes des de vuitens de finals i les dones des de quarts. En ambdues categories s’hi jugaven molt, ja que tan sols queda una carrera a Veysonnaz (Suïssa) per a decidir qui es proclamarà campió del circuit de Copa del Món SBX FIS i s’endurà el Globus de Cristall.

 

170305_SBX_LM_WC_2_呢riolMolas-.jpg