Subscriu-te a la newsletter

Joan Reyné i Laura Orgué, guanyadors de la 4ª CronoNúria

Joan Reyné i Laura Orgué, guanyadors de la 4ª CronoNúria

Publicat el 03/01/2017 - 13:48

Ja s'ha disputat a Vall de Núria l’última prova de la 12a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0: la 4ª CronoNúria “Memorial Ramon Casadevall”. Aquesta cronoescalada, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, ha estat la primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya.

La cursa, amb un desnivell positiu de 900 metres i 4,5 quilòmetres de recorregut, ha donat el tret de sortida al Santuari de Núria i la meta s'ha situat al coll de Noucreus. Les categories cadets i júnior femení han fet sortida neutralitzada a les 10.30 h, 30 minuts abans de la sortida, fins al pont de l’Escudé (650 m desnivell positiu  i 3,2 quilòmetres). L’arribada ha estat comuna per a ambdós itineraris.

Joan Reyné i Laura Orgué, guanyadors a Núria

75 esquiadors de muntanya han decidit acabar l'any a Vall de Núria per a disputar aquesta primera Sant Silvestre d'esquí de muntanya. Joan Reyné (Ski Club Camprodon) s'ha emportat la victòria a la categoria masculina, la segona d'aquesta temporada en la copa catalana. Reyné s'ha imposat amb un crono de 43 minuts i 5 segons. En segona i tercera posició l'han seguit Jordi Alís (UE Urgellenca) amb 44 minuts i 18 segons; i Agustí Roc (AE Matxacuca), amb 45 minuts i 44 segons.

En la categoria femenina, Laura Orgué (UE Urgellenca) s'ha imposat de manera contundent amb un temps de 50 minuts i 55 segons.

CzPB3LVWIAAQEeE.jpg_large.jpeg