Subscriu-te a la newsletter

L'atleta de RSM Spain Clàudia Galicia, afronta amb ambició la Copa del Món de la Mondolé Ski Alp

L'atleta de RSM Spain Clàudia Galicia, afronta amb ambició la Copa del Món de la Mondolé Ski Alp

Publicat el 24/03/2017 - 11:50

Després de tres setmanes de recés per recuperar energies després d'un extraordinari Campionat del Món en el qual l'atleta de RSM Spain Clàudia Galicia va sumar quatre medalles, la Copa del Món torna a escena. I ho fa aquest cap de setmana a Itàlia, concretament a Prato Nevoso, seu de la Mondolé Ski Alp, una cita a la qual no faltarà Galicia.

L'atleta de RSM Spain prendrà part en dues proves. El dissabte participarà en la Individual Race i el diumenge calibrarà les seves forces en l'últim Sprint d'aquesta temporada de la Copa del Món. Galicia té molt clars els seus objectius d'aquest cap de setmana: “El repte és mantenir la tercera posició en la classificació general de la Copa del Món i si em surten dues bones carreres, doncs millor que millor. No obstant això, la veritat és que ja estem en una fase de la temporada en la qual comences a acusar el cansament. Però tinc ganes d'intentar lluitar per la general”, ha explicat Galicia.

La de Torelló és tercera a la general de la Copa del Món Individual per darrere de les franceses Laetitia Roux i Axelle Mollaret i segona en la general d'Sprint per darrere de Roux.

L'atleta de RSM Spain està protagonitzant una temporada espectacular i tornarà a competir aquest cap de setmana després d'haver-ho fet al Mundial de l'especialitat, on va sumar un total de quatre medalles: una d'or en l'Sprint i tres plates en les disciplines d'Equips, Combinada i Relleus.

 

Claudia.jpg