Subscriu-te a la newsletter

Les estacions de FGC a ple rendiment després de les nevades

Les estacions de FGC a ple rendiment després de les nevades

Publicat el 20/01/2017 - 10:30

Els esquiadors i visitants podran gaudir dels dominis esquiables de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, pel cap de setmana 21-22 de gener. Les fortes nevades, la baixada de temperatures i els treballs dels tècnics garanteixen unes condicions òptimes per viure la neu intensament.

Gràcies a les intenses nevades registrades des del passat cap de setmana, la forta baixada de temperatures i el gran treball dels tècnics de pistes, La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé podran garantir unes condicions òptimes per a tothom.

 

La Cerdanya i el Ripollès

Tant La Molina com Vallter 2000 preveuen obrir les instal·lacions a ple rendiment, i així donar el millor servei als visitants. Les nevades d’aquests dies i les baixes temperatures han permès treballar les pistes per garantir-ne les millors condicions.

Vall de Núria, per la seva banda, oferirà als esquiadors la oportunitat de gaudir de les seves pistes i instal·lacions. Aquest dissabte, a més, se celebra la nit del Papu, esdeveniment que fa uns dies es va haver d’anul·lar pel temporal.

El Pallars

Tant Espot com Port Ainé també s’han vist molt beneficiades per aquestes nevades, després de més d’un mes i mig sense precipitacions. En aquests propers dies preveuen posar a disposició dels seus clients un ampli ventall de serveis.  

 

Fotografia: Port Ainé (FGC)

 

_DSC8680 (2)_PORT_AINE.jpg