Subscriu-te a la newsletter

Les excursions amb màquines trepitjaneu, la novetat del mes d’abril a La Molina

Les excursions amb màquines trepitjaneu, la novetat del mes d’abril a La Molina

Publicat el 23/03/2012 - 12:37

La Molina segueix organitzant esdeveniments i competicions del més alt nivell, com durant tota la temporada. L’estació de muntanya d’FGC proposa una nova activitat per aquest mes d’abril als seus visitants: excursions amb màquines trepitjaneu.
 
La Molina proposa una nova activitat lúdica per aquest mes d’abril, que és la possibilitat de realitzar excursions amb màquines trepitjaneu.
 
Les excursions, d’una durada aproximada d’una hora i trenta minuts, es realitzaran els dissabtes a partir de les 17.45h de la tarda. L’excursió anirà acompanyada d’una copa de cava o de vi calent i d’un aperitiu a la zona de Costa Rasa.
 
Més informació i reserves:
reserves@lamolina.cat
Tel. 972.89.20.31

Altres competicions i esdeveniments

Tot i això, les excursions amb màquines trepitjaneu no són l’únic atractiu que trobarem a l’estació de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya les properes setmanes. Altres competicions i esdeveniments interessants programats a La Molina per aquest abril:

01/04/2012 - 16è TROFEU PEPETA PLANAS (VETERANS)
El Trofeu Pepeta Planas és una de les curses de veterans més potents del panorama de màsters de l’estat. Enguany, la setzena edició de la cursa tindrà lloc a la pista Pedró i està organitzada per La Molina Club d’Esports juntament amb La Molina. Aquest trofeu va ser instituït pels fills de Pepeta Planas, una persona amb una trajectòria molt lligada a la història de La Molina. Va ser una pionera de l’esquí a casa nostra, campiona d’esquí alpí de Catalunya, Espanya i Andorra durant la dècada dels 40 i competidora de proves internacionals de primer nivell a Àustria i Suïssa, amb importants figures de l’esquí mundial.
 

01/04/2012 - CAMPIONATS D’ESPANYA ABSOLUTS (FIS)
En aquests campionats estaran presents els millors corredors estatals del moment, amb la destacada presència del corredor de La Molina Ferran Terra, qui actualment participa en el circuit de la Copa del Món. La prova consistirà en un eslàlom a l’estadi de competició de Roc Blanc. Aquesta prova està organitzada per la Real Federación Española de Deportes de Invierno i per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, juntament amb La Molina.
 
07/04/12 - CURSA FORFETS DE TEMPORADA
Aquest any se celebra la cinquena edició de la cursa final de temporada, pensada per a tots els clients que disposin del forfet de temporada de La Molina o Alp 2500. Tots els participants participaran en el sorteig de regals que es realitzarà al finalitzar la cursa. Les inscripcions estan obertes a traves de la web www.lamolina.cat.
 
08/04/12- CURSA LA CERETANA
Aquesta és una cursa puntuable per el circuit de curses de muntanya. La cursa se celebrarà a continuació de la Copa d’Europa de Raquetes. El circuit s’inicia a la zona Alabau i passa per Puigllançada, Coll de Pal, Niu de l’Àliga i finalitza novament a Alabau.

www.lamolina.cat

Foto.jpg