Subscriu-te a la newsletter

Satisfacció generalitzada de les Head 12 Hores Masella

Satisfacció generalitzada de les Head 12 Hores Masella

Publicat el 13/03/2017 - 15:35

HEAD ha dut a terme aquest dissabte 11 de març una prova única i en primícia al nostre territori. Amb un aclaparador èxit i satisfacció per part de tots els implicats. I és que gràcies a tots els participants, col·laboradors, patrocinador i especialment al suport tècnic dels organitzadors com són l'estació d'esquí Masella i Camp Base, l'HEAD 12 H MASELLA ha estat tot un èxit.
 
La prova d'esquí alpí ha consistit en un descens continu per una pista tancada per a aquest esdeveniment. L'objectiu ha estat realitzar el major nombre de baixades en el menor temps possible per part dels equips participants integrats per un, dos o tres esquiadors.
 
Els equips han triat l'estratègia de parades i relleus que han considerat oportunes amb l'objectiu de dosificar l'esforç, alhora per treure el màxim rendiment de cara a la consecució del podi. Però també han estat molts esquiadors que han participat individualment, amb l'objectiu de posar a prova la seva capacitat física i mental en un descens continu. El perfil de participants ha estat molt variat: esquiadors molt competitius de clubs d'esquí, però també grups d'amics que s'han volgut posar a prova i, també, famílies amb equips integrats per germans, cosins, etc.
 
El bon ambient a estat una de les constants a la zona de boxes on els participants han fet els avituallaments, els relleus i han tingut el suport dels fisioterapeutes durant les 12 hores. També la zona del "village" ha estat molt concorreguda pels participants i el públic en general. En aquest punt les marques col·laboradores han permès degustar diversos productes gastronòmics i provar el material dels expositors.
 
La HEAD 12 hores s'ha pogut celebrar a l'estació de Masella (la Cerdanya, Pirineu de Girona) aprofitant la particularitat que té el domini esquiable nocturn més important dels Pirineus.
 
La prova s'ha posat en marxa a les 8 del matí, després de les classificatòries, amb una espectacular sortida tipus Le Mans. I ha finalitzat al cap de 12 hores amb la bandera de quadres en l'arc d'arribada, ja en plena nit. El refrigeri de la nit i el repartiment de premis han posat punt final d'una emocionant jornada d'esport, competició, però també de companyonia i "fair play" entre tots els participants.

Head2.jpg