Subscriu-te a la newsletter

S'obren les inscripcions per a la 'Tavascan Freeride 2017'

S'obren les inscripcions per a la 'Tavascan Freeride 2017'

Publicat el 10/02/2017 - 10:17

L’organització obre inscripcions per a la competició de freeride que es disputarà el proper 3 de març. Es tracta de la 2ª edició de la 'Tavascan Freeride', una competició a nivell nacional i internacional que té lloc a l’Estació de Tavascan i que organitza l’associació VLF (Vehiculo Longo Freeride) amb la col·laboració de l’AEP (Associació Esportiva Pallars).

L’esdeveniment s’iniciarà el dijous 2 de març a la tarda a l’ Estació, amb la rebuda de tots els riders per tal d’informar-los de les condicions, i la competició es disputarà el divendres dia 3 de març, al mateix lloc. Durant la prova també es podrà gaudir de música en directe.

La competició comptarà amb la participació de 60 riders distribuïts en 4 categories

Els riders podran participar en les categories “Esquí Alpí Masculí”, “Esquí Alpí Femení”, “Snowboard masculí” i “Snowboard femení”.

El sistema de valoració vindrà determinat per quatre jutges, dos d’esquí i dos d’snowboard, que seguiran la forma de puntuació del Freeride World Tour: dificultat de la línia, aire i estil, fluïdesa, control i tècnica.

Per poder entrar al procés de selecció i competir és obligatori ser major d’edat. Tots els interessats en participar han d’enviar un e-mail de presentació a vehiculolongo@outlook.com explicant qui són, d’on venen i la seva trajectòria esportiva. També han de tenir en compte que els riders que estaven a la llista de l’any passat tindran preferència.

Fotografia: Jordi Rulló ©

Freeride Tavascan VLF 2016-26-2.jpg