Subscriu-te a la newsletter

Test de neu positiu per a les finals de Copa d'Europa FIS d'esquí alpí de La Molina

Test de neu positiu per a les finals de Copa d'Europa FIS d'esquí alpí de La Molina

Publicat el 14/03/2016 - 11:31

Dia de feina intensa per als delegats tècnics designats per la FIS encapçalats pel català Jordi Pujol que el dijous 10 de març van estar sondejant els diferents trams de la pista per a certificar que la neu està en perfectes condicions per a disputar les proves.

Així la neu es troba a una duresa òptima de 500 kg/m3, la temperatura de la neu era de -3 a -4 ºC i una humitat molt baixa del 32%. En definitiva, unes molt bones condicions per a que tots els participants tinguin la pista, que disposa d’un gruix de neu entre els 40 i els 50 cm, en perfectes condicions.
 
La prova permetrà veure en acció a alguns dels millors esquiadors del moment. La celebració de la Copa d'Europa torna a situar a l'estació gironina de La Molina en el més alt nivell internacional ja que cal recordar que la Copa d’Europa és l’avantsala de la Copa del Món, el màxim circuit de l’esquí mundial. El circuit de Copa d’Europa d’enguany ha passat, entre les disciplines de velocitat i les tècniques, per 30 estacions europees de països com Noruega, Àustria, Italia, Suïssa, França, Alemanya i Bulgària. Estacions tant prestigioses com Val d’Isère, St. Moritz o Davos són seus fixes en el calendari continental.

IMG-20160310-WA0047.jpg